Efterfødselhold

Efterfødselhold

Et hyggeligt hold for både mødre og børn

Efterfødselsholdet er for dig, der ønsker at komme i gang igen oven på graviditet og fødsel, som har lyst til at træne sammen med andre mødre og børn og som ønsker at træne i et trygt miljø med fysioterapeutisk vejledning.
På holdet har vi fokus på stabilitetstræning, dvs. på at (gen-)etablere styrke i muskelkorsettet, herunder bækkenbunden og de dybe mave- og rygmuskler. Dette er en forudsætning for på en sikker måde at kunne styrke kroppens store muskelgrupper og forbedre konditionen oven på graviditeten. På holdet arbejder vi med holdningskorrektion, balancetræning, styrke, let kondition samt pilatesinspirerede øvelser på måtte, stor og lille bold m.m.
Holdet starter med en grundig opvarmning af hele kroppen og afsluttes med udspænding af de muskelgrupper, som vi har arbejdet med i dagens træning.
Intensiteten øges igennem forløbet. Jeg tilstræber at lave stor variation i timernes indhold og er meget åben for deltagernes egne ønsker og idéer.
Et hyggeligt hold for både mødre og børn.
Der vil være mulighed for særlig vejledning i træning af bækkenbunden fra fysioterapeut Iben Munk, som er uddannet indenfor gynækologisk fysioterapi. Se evt. Ibens profil her på hjemmesiden.
OBS!
Ved deltagelse på dette hold, tilbyder klinikken fri træning i vores træningscenter som supplement til holdtræningen. Se på vores hjemmeside, hvornår salen er åben for selvtræning.
BOOK TID